Rationis Development s.r.o.

Inovace ve sportu

S našimi inovativními projekty ARC a Rezzy jsme nastavili nové standardy v řízení sportovních areálů. Tyto systémy nejenže umožňují provozovatelům ušetřit na nákladech za energie a personál díky automatizaci a optimalizaci procesů, ale také zvyšují tržby přilákáním nových zákazníků. SmartAreal, náš integrovaný obchodní produkt, využívá potenciálu ARC a Rezzy na maximum.

Přinášíme technologii do hry.
Rationis Development s.r.o.

Naše produkty

ARC

ARC

Komplexní systém pro vzdálenou správu a monitoring nafukovacích hal firmy Calypso, to je ARC. Provozovatel a správce haly díky ARC může z webové aplikace nebo mobilu kontrolovat provozní hodnoty haly nebo ovládat vytápění či osvětlení. Součástí projektu je měření spotřeby nebo model strojového učení pro optimalizaci vytápěcích křivek, čímž dochází k významné energetické úspoře. Dalším důležitým prvkem jsou notifikace při nenadálých událostech nafukovací haly, což umožní provozovateli včas reagovat a předejít poruchám a škodám. ARC dále šetří náklady provozovatelům díky možnosti vykonávat vybrané servisní úkony vzdáleně.

Rezzy

Rezzy

Rezzy je moderní rezervační systém, který je určen pro správce sportovních areálů hledající efektivnější způsob, jak řídit své rezervace a maximalizovat příjmy. S Rezzy získáváte přístup k uživatelsky přívětivé platformě, která umožňuje správu rezervací v reálném čase, automatizaci ceníků a optimalizaci využití vašich sportovních zařízení. Naše technologie je navržena tak, aby se přizpůsobila různým typům sportovních aktivit a nabídla flexibilní rezervační možnosti pro vaše klienty. Rezzy také poskytuje pokročilé analytické nástroje, které vám umožní sledovat výkonnost vašeho areálu a identifikovat oblasti pro další zlepšení. Integrujeme nejmodernější platební řešení, která usnadňují procesy platby a zvyšují spokojenost zákazníků. Díky Rezzy můžete rozšířit svůj dosah, zatraktivnit svou nabídku a zvýšit ziskovost vašeho podniku, zatímco poskytnete vynikající zákaznický servis.

SmartAreal

SmartAreal je integrace obou výše zmíněných produktů, které společně definují nový standard v efektivitě a úsporách pro sportovní areály. Dosahuje toho díky automatizaci vytápění, osvětlení a řízení přístupu na základě rezervačních dat a zapojením množství moderních technologií. Jádrem SmartArealu je pokročilý model strojového učení, který s nevídanou přesností optimalizuje vytápěcí křivky, čímž maximalizuje komfort pro vaše zákazníky zároveň s minimalizací energetických nákladů. Funkce inteligentního předzátopu pak zajišťuje, že vaše sportovní zařízení je připraveno a dokonale vytopeno přesně v okamžiku, kdy na hřiště vstoupí první zákazníci. Díky okamžitým reakcím na jakékoli změny v rezervacích a nekompromisní strojové přesnosti eliminujeme veškerý prostor pro lidskou chybu. SmartAreal je zkrátka synonymem pro inteligentní řízení sportovního areálu, které přináší nejen úspory nákladů, ale i zvýšení spokojenosti vašich klientů.

Nenašli jste nějaké informace? Chcete s námi začít spolupracovat?